Frío Cortés

L'experiència que hem anat acumulant en el sector del Fred industrial a Alacant, al costat de l'heretat esperit de millora, ens ha permés assolir l'alt grau d'especialització que es reflecteix en la reconeguda qualitat dels nostres projectes, sempre adaptats a les necessitats de cada client.

En l'actualitat treballem dia a dia per seguir mereixent la confiança dels més exigents i amb el compromís d'oferir productes i serveis d'alta qualitat al millor preu. Per això comptem amb l'inestimable influx que rebem en les estretes relacions que mantenim amb els nostres clients i amb la confiança de les marques més importants líders del sector.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Frío Cortés i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV