Hotel La Familia Gallo Rojo

L'Hotel La Família Gallo Rojo està situat a escassos metres del passeig marítim del Campello i disposa de 101 habitacions totalment equipades i acuradament decorades. Suites amb terrasses de fins a 40m2 i habitacions adaptades per a discapacitats, piscina, gimnàs, jacuzzi i sauna. Unes instal·lacions equipades per oferir-te el màxim confort.

L'Hotel La Família Gallo Rojo està compost per 101 habitacions, totes elles equipades per oferir el màxim confort. Destaquen 2 Suites amb terrasses de 40m2 i 5 habitacions Sènior amb terrasses de 30m2 amb imponents vistes al Mediterrani. Totes les habitacions estan orientades al mar.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Hotel La Familia Gallo Rojo i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV