Limpieza de tubos Costablanca

Neteja de Tubs Costablanca es dedica des de l' any 1970 als serveis de desembussament i neteja de tot tipus de tuberies, procurant sempre oferir un servei urgent i eficaç als nostres clients.

La seva confiança i la il·lusió d'un ampli equip de professionals ens ha permès que Neteja de Tubs Costablanca sigue l'empresa líder en el sector a la província d'Alacant i Múrcia, abastant en la seva activitat l'atenció de la llar, de les comunitats de propietaris i de les indústries i empreses. Per a això, hem anat augmentant la nostra flota de vehicles sent actualment una de les majors de tota la Comunitat Valenciana i Múrcia, sent possible realitzar una atenció les 24 hores durant els 365 dies de l'any.

Els nostres vehicles compten amb equips de desembussos, detecció i inspecció de canonades mitjançant càmeres de televisió que permeten inspeccionar l'interior dels desguassos, ja siguen baixants, escomeses generals, arquetes ocultes o pous. Amb aquest sistema es poden descobrir trencaments, infiltració d' arrels, cossos estranys, juntes i empalmaments defectuosos o l' estat d' inscrustació en les tuberies podent-los oferir la gravació de les imatges en format digital.

La nostra àmplia flota de vehicles pot oferir de forma urgent qualsevol servei de desatascos, neteja i inspecció de tuberies a tota la província de Múrcia. Criden i li enviarem un dels nostres tècnics.

Ofertes de treball relacionades

Fontaner/a

Som una empresa amb més de 50 anys de trajectòria, ens dediquem a neteja, desatascos i ...

Tècnic/a per a desatesos i neteja de canonades

Som una empresa amb més de 50 anys de trajectòria, ens dediquem a neteja, desatascos i ...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Limpieza de tubos Costablanca i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV