Mario Carbonell Assessoria

Som un despatx de professionals multidisciplinari amb un ampli equip de tècnics especialitzats en diferents àrees tributàries i fiscals, que garanteixen l'assessorament integral de les empreses cobrint tots els àmbits des de la professionalitat i l'especialització.

A Assessoria Carbonell oferim un ampli servei d'assessorament i gestió a associacions i entitats sense ànim de lucre.

Ens ocupem de totes les gestions burocràtiques de la teva empresa, des de la gestió de factures fins al tracte amb els teus treballadors. Portem a terme el tracte amb els treballadors, des del lliurament de la nòmina fins a la resolució de dubtes relacionats amb la teva empresa.

Coneixem els requisits tècnics i administratius que tenen les associacions i per això el nostre equip especialitzat t'assessorarà i gestionarà atenent a tots els detalls per garantir el correcte compliment de les normatives i obligacions específiques de les associacions.

Cobrim un ampli ventall de serveis des dels registres, fins a qüestions legals, fiscals, comptables i laborals.

Ofertes de treball relacionades

Administratiu/va per a assessoria

Assessoria Carbonell som una Assessoria interdisciplinària amb 10 anys d'existència. En...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Mario Carbonell Assessoria i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV