Albi

Nutrició i benestar Albi

Perquè som el que mengem, Albi és una filosofia en alimentació que busca en tot moment el màxim equilibri entre l'àmbit físic, el mental i l'emocional.

Un dels nostres objectius és millorar els hàbits alimentaris de les persones. Per aquesta raó, Albi és molt més que un equip dedicat a oferir un servei de restauració col·lectiva segons les necessitats de cada client. Partim de la premissa que una bona salut comença amb una bona dieta on el sabor, la gastronomia i l'equilibri no estan en contradicció, sinó tot el contrari. Amb aquest objectiu, tots els nostres serveis parteixen d'un minuciós pla de disseny i elaboració de cada àpat i menú.

Ofertes de treball relacionades

Albi
Moraira
Ajudant/a de cuina

Som una empresa especialitzada en serveis de restauració social, càtering i vending a c...

Albi
Moraira
Cuiner/a

Som una empresa especialitzada en serveis de restauració social, càtering i vending a c...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Albi i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV