Talento y Experiencia

TyE som un grup de centres especials de treball d'abast nacional que presta serveis d'alt valor afegit en el sector industrial donant ocupació a persones amb discapacitat.

TyE va ser fundat el 2006 per un grup de directius amb dilatada experiència en el sector industrial i de l'automòbil, i amb una ferma convicció: no hi ha millor eina d'inserció per a les persones amb discapacitat que la formació i l'ocupació estable.

A dia d'avui, TyE té presència en tres comunitats autònomes (València, Andalusia i Galícia), ocupa més de 500 persones i ofereix una àmplia gamma de serveis de valor afegit i diferent nivell de complexitat, capaç d'oferir suport i inversió al llarg de tot el procés de fabricació.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Talento y Experiencia i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV